Две значими изискваниня при избор на професионални екрани

професионални дисплеи

Има редица показатели, които са решаващи при подбора на професионални дисплеи, екрани и табла, които се ползват както в бизнеса така и при обучение. за хората, които не са наясно с този вид техника професионалните екрани реално много наподобяват телевизори, на които се въртят конкретни рекламни анонси или към друг вид информация с конкретна насоченост към аудиторията. Има не малко разлики, които не се фокусират единствено върху цената на екраните, а и техните характеристики и технически показатели. Ако обърнете внимание и се разровите в Интернет пространството това, което ще ви направи впечатление, че видовете професионални екрани се отличават по между си по резолюция, размер, цветова поддръжка и други. От тях зависи по какъв начин ще предадете посланието към своите потенциални клиенти, какви усещания и асоциации ще предизвикате.

Цветопредаване

Сложен термин, който вероятно ще свържете с комбинирането на нюанси, наситеност, яркост и т.нат. Вероятно ще се изненадате, че професионалните екрани разполагат с над 16 милиона цвята, които реално позволяват на човешкото око да получи пълен заряд от възпроизводството, което се вижда на екрана. Висококачествените монитори или екрани разполагат с широк спектър и невероятно калибриране, така че да въздействат по най-феноменалния начин на човешкото око. Сред основите стандарти, които осигуряват високо ниво на качество на цветовете са:професионален екран

  • Това е стандарт, който е известен още като минимума от който да тръгнете при избор на професионален екран;
  • Adobe RGB. Едно по-високо ниво, гарантиращо ефективно цветово пространство;
  • Вероятно сте чували за цветови спектър NTSC. Тук цветовете изглеждат още по-живи, динамични и естествени, което ще ви доближи до търсения ефект.

Размер на дисплея

Посланието, впечатлението и ефекта, който желаете да постегнете с поставянето на професионални екрани няма да бъде достатъчно убедително ако заложите на модел, който е под критичниня минимум от 27 инча. Дори тези от 32 се приемат като твърде малки и именно затова много от производителите на професионални екрани залагат на по-големите като:

  • 40 инча;
  • 50 инча;
  • 52 инча и други.

Големия екран е много по-видим и за да осигури качествена работа и въздействие е от съществено значение да отговори на параметрите на пространството, в което ще бъде поставен. Хотели, фоайета, рецепции, чакални, информационни места  и т.нат. са зони, в които е важно да се запълни съразмерно пространството. В противен случай ефекта от позиционирането на професионален екран ще незначителен и инвестицията изобщо не би си струвала. В онлайн магазин shop.omnichannel.bg ще намерите професионални продукти, които ще гарантират успеха на вашата дейност и бизнес.