Най-сексапилната реклама на дамски аромат – Dolce & Gabbana Light Blue

свеж парфюм

Изключително впечатляващи са рекламите, чиято цел е да ни провокират да си купим определен аромат. Но има една, която наистина е вдъхновяваща и запомняща се – тази на любимия дамски аромат на Долче и Габана Light Blue. Сексапил, свежест, лекота – това излъчва едно от най-романтичните реклами на аромат за жени, която напомня за летен морски бриз и летни страсти. Е, как да не го пожелаеш особено ако в кадър виждаме и един от секс символите на британската мода, а именно модела Дейвид Джеймс Ганди.дамски порфюм Оскъдния бял бански костюм определено е вдъхновение за повечето дами, които желаят да опитат невероятния аромат на Light Blue.  И в трите горещи реклами на Dolce & Gabbana Light Blue партньорките на Ганди са жени, които излъчват индивидуалност и собствен стил. Това е още една причина рекламата на Light Blue да се счита за една от най-успешните, поради факта, че акцента е именно в това, че независимо от персоналните специфични черти на една дама то този универсален и феноменален аромат е онова зараждащо и романтично желание да се потопиш в необятното море и сексапил и любов.

Изключително позитивни са отзивите още след първото излъчване на рекламата на Dolce & Gabbana Light Blue през 2007 г. с черногорския модел Мария Вуйович. Екзотика сред морските вълни на италианския остров Капри, заобиколен от тюркоазеното Тиренско море. Никак не е случаен факта, че снимките се правят именно тук, тъй като идеята на авторите е действително да провокират сетивата на почитателките на леките морски аромати с този екзотичен и невероятно красив остров и невероятното присъствие на Дейвид Ганди, който е един ярък образ идеално пасващ на пейзажа.

Така, че ако трябва да направим класация на най-секси рекламите на дамски аромати то определено тази на Dolce & Gabbana Light Blue печели с основание призовите места. Съгласни сте с това, нали!