Защо е важно детската стая да е красива и функционална

мебели за детска

Всяко дете заслужава да има детска стая която му харесва чисто визуално и е достатъчно удобна в ежедневието. За целта е от значение мебелите да са разположени по правилен начин и да присъства всичко от което то ще има нужда. За да гарантирате тези условия е най-добре да изберете готов комплект за детска стая, който е професионално съчетан и изработен невероятно прецизно. Мебели Венус ви предлагат богат асортимент от възможности, които може да намерите в продуктовия каталог. Запознайте се с характеристиките на различните модели и поръчайте бързо и лесно онлайн.

Как да открием подходящ комплект за детската стая

Вече не се налага да обикаляте различни търговски обекти, за да търсите мебели за детската стая, които сами да комбинирате. Това е доста трудоемко и изнервящо занимание, защото в целта си да организирате перфектния интериор може да дадете повече средства, а финалният резултат да не е задоволителен. Комплектите които ще откриете в онлайн магазина от друга страна гарантират прекрасна визия, защото мебелите са изработени в една продуктова серия и се съчетават перфектно. Производителят е предвидил всичко нужно, за да се чувства малчуганът добре когато си у дома. Има удобно легло, където да се наспива всяка вечер, нощно шкафче, гардероб, бюро, шкаф и скрин. Магазин Венус представи пример от новите модели. Модулно детско обзавеждане в комплект Сити 5026 с две врати Сити 5027 – Бял гланц хайглос/Бяло гладко:

обзавеждане за детска
  • Готов модулен комплект  „Сити 5026“ се състои от легло с табла и две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и вратичка, както и голям двукрилен гардероб;
  • Притежава всичко необходимо за обзавеждането на една детска или юношеска стая;
  • За Ваше по-голямо удобство вратите са оборудвани със специални панти за плавно затваряне;
  • Леглото е подходящо както за еднолицев, така за двулицев, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Гардеробът е с две врати „Сити 5027“ и удобно разпределение – лост за закачалки в средата, рафтове в двата края, а в четирите ъгъла има вратички.

Елегантен и красив комплект изработен в бяло което в момента е актуално и търсено. Цветът създава усещане за повече простор и спокойствие в стаята.

Как да организирате правилно вещите на детето

За да бъде детската стая винаги чиста и подредена трябва всяко нещо да е поставено на съответното място. За целта е добре комплекта който ще купите да притежава достатъчно голям и практичен гардероб. Освен това пространство, може да използвате и чекмеджетата в основата на леглото, които са невероятно удобни и функционални. Мебел, която много помага за подредбата е скринът. Той побира доста вещи и винаги може да се използва по няколко различни начина.