Как да подобрим несъвъшенствата по лицето си и да изглеждаме по-млади

устни

Всеки ден забелязваме промяната, която времето оставя върху лицето ни. Хубаво би било човек винаги да изглежда млад и да се радва на сияйна и гладка кожа, но уви с всяка изминала година се наблюдава отпускане, появяват се първо мимически, а след това и старчески бръчки, които са явен повод за това да се чувстваме не особено красиви. Решение е ясно, че ще бъде потърсено, но къде? Факт е, че днес дерматологията представя един свой ефективен и бързо набиращ популярност дял, с който наистина имаме на разположение възможност до голяма степен да спрем отпечатъците, които времето оставя върху лицето ни. Запознайте се с дерматолозите от Мирабел Бургас, които използват високотехнологични начини да се справят с бръчките, несъвършенствата и ниското самочувствие.

Грижа за деликатните зони

Първите бръчки, които забелязваме са тези около очите. Тъй като тук кожата е изключително нежна и тънка то е ясно защо фините линии, които се появяват в следствие на мимиките са най-забележими в зоната около очите. Мирабел ни представя безопасен и ефективен начин – мезотерапия околоочен контур Бургас, при която се инжектират комплекс от благоприятни микроелементи, които не само подхранват кожата в зоната, но изглаждат бръчките.мезотерапия

Мезотерапията представлява иглена терапия, с която се подобрява структурата на тъканта. Главната цел е подхранване, при което клетките получават стимул за регенериране. Забързва се метаболизма и така се образува по естествен път колаген и еластан. Точно този тип разкрасяваща процедура се препоръчва от лекарите дерматолози, тъй като е:

  • Напълно безболезнена и не е свързана с неприятно усещане или дискомфорт;
  • Безопасна за здравето, защото се използват комплекс от витамини, микроелементи, хиалурон, които са напълно естествени съставки за организма;
  • Няма възстановителен период, който е характерен при други подмладяващи интервенци като пластичната хирургия;
  • Третират се различни зони, включително деликатни като околочния контур.

За ефективна грижа е важно да се използват доказани и безопасни способи особено при нежни зони като околочния контур. За да бъде подхранена и гладка кожата е необходимо тя да бъде добре хидратирана и подхранена със съставки, които са много по-благоприятни и решаващи проблемите с образуването на старчески бръчки.

По-красиви и съвършени

Коя жена не мечтае да е център на внимание и винаги да привлича мъжките погледи с естетичната си и атрактивна външност? Очевидно и за тези желания от Мирабел Бургас имат решение. Преди години единствения метод за уголемяване на устните и придаване на плътност бе хирургичната интервенция. Днес не е необходимо да заплащате за такава скъпа процедура, при която има възстановителен период и не винаги резултата е такъв какъвто очаквате. С ниска цена за уголемяване на устни Бургас Мирабел представя на вниманието ви хиалуронови филъри, които са в пъти по-безобидни и безопасни като терапевтично средство за разкрасяване, което не изисква престой в клиника и ефекта определено е впечатляващ.

Идеята на поставянето на филъри е да се постигне естествен вид на устните като с помощта на хиалуронова киселина, която е естествена за човешкото тяло се постига ефект, който е моментален. Безопасно и безболезнено е прилагането на филъри за уголемяване на устни, а що се отнася до цената сами можете да се уверите, че стойността на предлаганата от Мирабел Бургас услуга е в пъти по-достъпна от всеки друг тип подобна интервенция.

Филърите имат много предимства и те не се ограничават само до това, че на ниска цена можете д уголемите тънките си устни. Приложим е този способ също така при:

  • Премахване на бръчки;
  • Оформяне на контура на лицето;
  • Повдигане на увиснала кожа;
  • За хидратиране на прекалено суха кожа, склона към напукване и лющене.

Естетичната дерматология представя изумителни решения, с които можете едновременно да се погрижите за своята увереност и добро самочувствие както и за това кожата да изглежда здрава и подмладена.