Кои са актуалните дизайни при съвременните шкафове за обувки?

шкаф за коридор

Препоръчително е периодично да правите промяна в интериора на дома си и да вкарвате нови и по-практични елементи. Ако сте насочили вниманието си към интересния и актуален шкаф за обувки бял гланц venus няма да останете разочаровани. Това са съвременни мебели, предлагащи множество удобства и най-вече открояващи се със своя оригинален външен вид. Грешно е да мислите, че мебелите бял гланц не са подходящи за коридора, тъй като те се изработват от MDF и ПДЧ материали и поддръжката им е невероятно лесна.

Как трябва да изглежда добре обзаведеното антре?

В повечето съвременни апартаменти антрето е малко и тясно, което изправя собствениците пред дилемата, какви мебели ги изберат. За да изглежда пространството винаги уютно, чисто и подредено, обзавеждането трябва да е функционално и с красив елегантен дизайн. Такива изделия ще намерите лесно онлайн, като ви препоръчваме най-актуалните в бял гланц, които ще отразяват светлината на лампите и ще правят пространството визуално по-просторно и светло.

Шкафът за обувки може да бъде със стандартно отваряне и рафтове или тип падащи вратички. И двата модела са практични за съхранение на модните ви аксесоари, но имайте предвид че вторият изглежда по-компактно и не заема много място. Модели в бял гланц може да намерите и с вертикален дизайн или хоризонтални, които чудесно се комбинират помежду си в едно общо помещение и го правят съвсем различно и модерно. От магазин Venus.bg ще ви предложат – Шкаф за обувки Вектра 3 – Бяло гланц:

шкаф за обувки
  • „Вектра 3“ е подходящ шкаф за обувки за Вашия коридор или антре;
  • изработва се само по поръчка;
  • артикулът разполага с двуредов механизъм за съхранение на обувки;
  • не разполага с фазер;
  • широчина 70 см, височина 120 см, дълбочина 23 см изработен от качествени ПДЧ.

Нежен и семпъл шкаф, много характерен за минималистичния или скандинавски интериор. Подобен начин на обзавеждане ще ви създаде не само удобство, но и атмосфера на спокойствие гостоприемност и уют.

Как да се сдобием с пейка за сядане в коридора?

Ако държите да имате място на което да седнете, когато се приготвяте за излизане, но не разполагате с достатъчно пространство в антрето ви предлагаме да изберете шкаф за обувки тип пейка. Тези модели са много актуални и също лесно бихте ги намерили изработени в бял гланц. Предлагат ви меки възглавници, на които да седнете и достатъчно пространство за подредба в основата. Многофункционалните мебели винаги са добра инвестиция за интериора на дома, защото съвместяват два продукта в един и цената им е много по достъпна.