С какво тракторите Кубота се отличават от своите конкуренти

Как се развива селско стопанския сектор без да се намеси специализираната техника? Основният теглещ ресурс в случая са тракторите, без които нито един земеделец, нито пък животновъд може да оптимизира своите разходи. Що се касае до това на каква марка трактори да заложите днес е трудно да се вземе конкретно решение, тъй като пазара е осеян с иновативни технологични модели, с които да повишите производителността. Но има бранд, който значително се отличава от конкурентите си не само заради иновативния си дизайн, модерна визия, но същевременно с това, че тук не става въпрос просто за трактор, а едно съвършено изпълнение, изпипано японско творение, известно като трактори Кубота.трактори

Надеждност, сигурност, здравина – с това се характеризират множеството модификации на японската марка селскостопанска техника. Освен ефективното приложение в зависимост от нуждите на стопанството безспорно уважение заслужават и усилията на инженерите на KUBOTA да създадат машини, които намаляват вредните емисии при работа и се счита за едни от най-екологичните. Това са само няколко съвсем бързи, но напълно накланящи везните на фермерите към покупката на трактори с марката Кубота.  Разнообразието от серии и модели дават особени привилегии на селскостопанската дейност, при която е от решаващо значение да се избере здрава машина, гъвкаво решение за управление и постигане на желаните цели.

Дългогодишните традиции и опит на производителя в създаването на модерни и рентабилни решения за обработването на почвата наистина заслужават уважение. Нови разработки и подобряването на моделите трактори с марка Кубота се насочват към лесното управление на машините. Независимо от степента на трудност на агротехническите мероприятия имайте предвид, че някой от моделите разполага с 36 предни и толкова задни предавки, които спомагат за постигането на ефективни и добри резултати при почвените обработки. Независимо дали се налага да се извърши дълбока оран или да се култивират зеленчуковите градини и други наистина добрата маневреност на машината предполага лесно и бързо управление без преминаването на специално обучение.

Най-търсената и предпочитана серия трактори у нас е средния клас, който се характеризира с висока производителност.  Моделите М5 наистина са се превърнали в едно безупречно и надеждно средство за подпомагане работата на фермерите. Успешно към този трактор лесно се прикачва инвентар като сеялки, култиватори, плугове, дискови брани  и други, с които работата не отнема толкова много време, намаляват се производствените разходи и да не забравяме, че като част от концепцията на Кубота е и мисията за опазване състоянието на околната среда чрез контролирането на вредните емисии, които се изхвърлят в атмосферата.