Защо да обновим интериора в кухнята и да я направим по-модерна

модулна кухня

Кой от нас не иска жилището му да бъде модерно и функционално? Особено кухнята, която е едно от най-използваните помещения от всички. Стилният и модерен дизайн, може да направи зоната предпочитана и да предразположи домакинята към още по интересни кулинарни специалитети. Венус кухни са перфектният избор, тъй като всички модели са изработени от доказани здрави материали, дизайнът е актуален, а изборът огромен. Може да поръчате готов комплект, който е съчетан от производител и отделните шкафове са изработени от една продуктова линия. Втората опция е да изберете отделни модули, които сами да конфигурирате по ваша идея.

С какво се отличават кухненските мебели днес

Ако се поинтересувате от дизайна веднага ще откриете ясни разлики между сегашното обзавеждане и това от близкото минало. Мебелите за кухня стават все по-красиви на външен вид и разбира се все по функционални, като практична насоченост. Шкафовете и чекмеджета имат система за плавно отваряне и затваряне и всъщност използването им е истинско удоволствие. Отделните модули и са в красиви ярки цветове с гланцов завършек, който създава усещане за модерност и стил. Уредите вече са вградени и цялата конструкция се почиства много лесно. Домакинята има на разположение голям и красив термоплот, където да подготвя продуктите за готвене. Ето и един пример от Венус. Кухненски комплект Сити 898 – 342 см. – с цял термоплот:

кухня сити
  • Комплект „Сити 898“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята Ви;
  • Моделът включва горни и долни шкафове;
  • Чекмеджета, етажерки, място за аспиратор и отделение за вградена печка;
  • За удобство са добавени цял термоплот и механизъм за плавно затваряне на вратите;
  • Лицето е изработено от MDF а корпуса от ПДЧ плоскости.

Прекрасен пример за функционално и стилно изглеждащи артикули, които ще направят помещението красиво и уютно. Имате възможност да избирате между различни цветови комбинации.

Да изберем ли онлайн покупката

Може да сте свикнали да обикаляте по-различни търговски обекти когато търсите мебели, но вече има далеч по- практични и бързи методи за подбор. Интернет сайтовете ви дават шанс за кратко време да разгледате много на брой предложения в различни ценови категории и дизайни. Ще се съгласите, че подобно решение е важно за цялото семейство и не трябва да бъде взето прибързано. Поради тази причина на спокойствие у дома може да си направите списък от предпочетени модели, да измерите внимателно свободното пространство и да прецените кой вариант е най-удачен за вашия дом. В продуктовия каталог ясно са описани всички параметри и характеристики на отделните кухни, както и техните точни размери.