Кремиране на домашни любимци във Варна

Ако дошъл последният час за любимото ви животно, то тогава трябва да изберете погребение или кремация. Има закон, който забранява заравянето на трупове на домашни любимци в земята, тъй като по този начин се уврежда почвата и се застрашават другите животни. Ето защо, кремирането на домашни любимци във Варна, е един от правилната подходи за вас.

Къде се кремират домашни любимци във Варна?

Вие може да изберете кремиране на домашни любимци Варна от Petcremation, които са професионалисти в областта. Техният крематориум се намира в гр. София, но базата им е разположена във Варна и ще реагират до 2 часа, след като ги повикате. Работното им време е от 9:00 до 17:00 часа и предлагат оборудван транспорт с хладилна камера и всичко необходимо за превоза.

Животните се извозват до софийския крематориум, където можете да изберете два вида кремация. Вие може да се спрете на индивидуална кремация, където животното се изгаря самостоятелно, а вие получавате урна с пепелта. По-евтиният вариант е груповата кремация, при която домашния любимец се кремира заедно с други животни и се ползват разделители.

Ако се спрете на индивидуална кремация, то тогава можете да присъствате на събитието. При груповата кремация пък имате възможност да получите видео материал от термичната обработка на трупа. Повече за тези услуги ще прочетете в сайта на компанията, където има и тарифни планове. Там има контактна форма, с която да отправите запитвания към персонала.

Другите услуги включват използването на ковчег / урна, транспорт до крематориума и видео запис на кремацията. Всички тези предложения могат да бъдат индивидуални или отделни, в зависимост от вида на кремирането. Документите се изготвят от Petcremation място, тъй че нямате задължение да правите нищо и да подготвяте отделно документацията за смъртта.

Защо да се спрем на услугите на Petcremation?

Petcremation е бранд на фирмата „ЕКОМАТ“ ООД, която до този момент оперираше на територията на София. В наши дни компанията отвори врати и в град Варна, където има база и предоставя кремация на домашни любимци за варненци. Гражданите на морската столица могат да се разделят с любимото си животно, без да имат проблеми, бързо и хуманно.

При положение че търсите истински специалисти в кремирането на домашни животни, то тогава това е правилното място, където да се насочите. В това се увериха вече много граждани на Варна, така че можете да последвате техния пример и да се свържете с крематориума в удобно за вас време. Останалата работа ще бъде свършена с вещина.