Защо да кандидатствате за кредит само с лична карта?

кредит лична карта

Ежедневно попадаме на реклами, които ни предлагат кредитиране с ниски лихви, гратисен период и какви ли не изгодни оферти. Но може би най-голямо внимание предизвикват онези, които се отпускат само срещу лична карта. Но каква е същността на тези заеми и действително ли само срещу лична карта можете да получите желана сума? До някъде е точно така, защото наистина много от фирмите за бързи кредити предлагат опция да получите кредит като представите само документ за самоличност. Но тук вече идват ограниченията. Говорим за микрокредитиране и обикновено сумите не надвишават 2500-3000 лева.онлайн заем

Когато желаете да се възползвате от услугата кредит лична карта то това означава, че няма да имате нужда от други документи като например трудов договор, който да доказва, че имате сигурни месечни доходи. Причините повече хора да се възползват от това предложение е, че наистина в определени ситуации те нямат възможността да докажат доходите, които реално получават. А под доходи се разбират наеми, ренти, дивиденти и други. И ето, че от една реклама по телевизията или в социалните мрежи получавате информация, че кредит можете да заявите само с помощта на личната си карта. Как става това? Изключително лесно и бързо, без излишни разходи и допълнителни изисквания.

Ето ги и стъпките, които трябва да изпълните за да кандидатствате за микрокредит само с лична карта. Първо – избирате компания, която да предлага онлайн услуга заем лична карта. На второ място следва да попълните формата за заявка. Тя съдържа информация за вашите лични данни, сума за която кандидатствате както и погасителен план. Напълно опростена форма, която може да се попълни само за няколко минути. И ето, че идва момент три, в който трябва да представите личната си карта. Вариантите са следните – сканирате личната си карта от двете страни и прикачвате файловете към формата за кандидатстване. Другия вариант е от приложението на фирмата за бързи кредити да използвате опцията заснемане на документа за самоличност и така автоматично да го приложите към своето кандидатстване.

Сами се убедихте, че няма по-лесен и бърз начин да получите пари на заем само с представянето на лична карта. Несъмнено тук една реклама ви насочи в правилната за вас посока. Така не просто спестихте време и обикаляне в търсене на фирма за бързи кредити, но и без да излизате от дома си и без да попълвате излишна документация завършихте своето кандидатстване за избраната сума. И сега идва  момента на истината. Одобрението ще получите само до минути и вече можете да разполагате със сумата, която сте заявили.