Какви удобства ни създават модулните комплекти за кухня?

кухня

Във всяко семейство отношението към кухнята е специално, защото тя е душата на един дом. Важно е да бъде удобна и функционална, тъй като е наситена с изключително много очаквания. Тук съхранявате хранителни продукти, принадлежности за готвене, съдове, помещават се електроуредите и като цяло голяма част от важните домакински дейности се случват в това пространство. Мебели ВЕНУС препоръчват да помислите за покупката на качествено обзавеждане в комплект, чрез което ще оформите търсеното удобство. Моделите днес се изготвят на модулен принцип, което ги прави по комбинативни и с възможност бързо да създадете мечтания дизайн.

Защо да обзаведем кухнята с модерни шкафове на модулен принцип?

Положителното при модерната мебелировка за кухня днес е това, че се състои от отделни модули. Горните и долни шкафове са перфектно обединени в една цяла конструкция и включват различни елементи в зависимост от това, какви са потребностите на потребителя. Бихте могли да изберете комплект с повече горни и долни елементи, ако трябва да съхранявате много неща и имате достатъчно свободно пространство. В по-малките жилища също биха могли да се възползват от красивото и удобно обзавеждане като заложат на минималистичен дизайн включващ само най- необходимото.

Модулните шкафове са красиви, качествени и здрави освен това имат и механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне. Тяхната безспорна практичност се допълва от материалите, които ги съставляват, защото имат защитно покритие с гланцирани ефект. То подпомага почистването и създава винаги една добра визия на самата мебел. В каталога на Венус ще откриете – Кухня Диамант с витрини и плавно затваряне – 220 см. Антрацит/дъб бланко/бяло:

мебели за кухня
  • кухня „Диамант“ е готов комплект, изработен от качествено ПДЧ с дебелина 16 мм;
  • разполага с горни и долни шкафове с полезно място за съхранение;
  • включен е шкаф за бордова мивка, чекмеджета, етажерка и витрина;
  • практично обзавеждане, което лесно ще се комбинира с интериора на дома.

Модулното обзавеждане за кухня ви дава различни възможности да декорирате обстановка, която да ви допада и да предразположи към комфортно ежедневие.

В какви нюанси да бъдат кухненските шкафове?

Това е моментът да проявите своята креативност и фантазия, защото мебелировката ще се използва доста дълго време. Изберете цветове, които ви харесват и няма да ви омръзнат, след което ги комбинирате по подходяща начин с интериора на дома. Много хора се насочват към ярките и наситени цветове като оранжево, жълто, лилаво и червено. Ако не сте толкова смело изберете универсална дървесна тоналност, бяло, бежово или нещо друго подобно. Важно е да има хармония и синхрон между отделните елементи, които изграждат цялостният интериор.