Какъв диван да изберем, за да направим интериора в дневната перфектен

диван палерма

Всеки от нас се опитва да си създаде уют като купува достатъчно качествени и стилни на външен вид мебели. Специално отношение винаги сме имали към дневната в която всеки от семейството прекарва доста време. Още от сутринта, та чак до късно през нощта има някой който е настанен удобно на дивана и това прави тази мебел най-важна. Ъглов модел Боно е артикул представен от онлайн магазин Venus.bg. Прецизно и внимателно конструиран от висококачествени материали с перфектна тапицерия, която е достатъчно луксозна, за да привлече погледа ни към този диван.

Защо ъгловите модели са най- харесвани

От известно време насам ясно се забелязва тенденция клиентите да предпочитат именно ъгловите дивани като Боно. Те са малко по-големи от стандартните варианти и естествено е да са и по-комфортни. Лесно могат да бъдат инсталирани във всяко помещение, защото удобната им г-образна форма позволява да оползотворят ъгъла или пък да бъдат център и естествен разделител на две различни по функция зони. Модел Боно е добро предложение, защото притежава и разтегателен механизъм чрез който ще се трансформира в легло. Винаги може да го използвате за да поспите на спокойствие в дневната или пък да предложите нощувка на свои приятели. Диван Боно разполага и с ракли под седалките, така имате допълнително място за подредба на багаж. Venus.bg днес ви запознава подробно с този вариант. Ъглов диван Боно – с функция сън и ракла:

диван боно
  • Ъглов модел „Боно“ се състои от три части двойка с функция сън, ъгъл и лежанка с ракла;
  • При необходимост може да трансформирате дивана в удобно легло, чрез механизъм подматрак;
  • Той е изработен с възглавнички, с пълнеж от силиконов пух и тапицирани седалки от еластичен дунапрен;
  •  „Боно“ е практично решение за обзавеждането на Вашия дом.

Елегантен и стилен дизайн, който винаги ще се впише в модерния интериор и ще допълни дневната ви по един изискан начин.

Причини да купим меката мебел от интернет

Не се налага да се лишавате от свободното си време, за да обикаляте различни магазини. Вече има много по-лесен начин да притежавате нов и стилен диван с високо качество на изработка като поръчате моделът онлайн. В каталога на интернет търговеца ви очакват разнообразни модели, размери и цветове с което много бързо и лесно ще организирате интериора и ще обновите атмосферата по един модерен и стилен начин. Цените са достъпни като винаги имате шанс да намерите и промоционални модели, които са достатъчно намалени, за да спестите средства от бюджета си.