Детска стая за момче – намерете подходящия дизайн

обзавждане

Да обзаведете подходяща стая за момче означава да изпипате всеки един детайл – от решението какъв цвят да бъдат стените, монтирането на подходяща подова настилка, през планиране на пространството и как ще бъдат поставени обемистите мебели, до финалните щрихи със спалното бельо, декорациите и играчките. Венус мебели със сигурност ще ви помогнат в избора на качествени, здрави и функционални мебели. Готовите конфигурации на детски стаи ви дават чудесни идеи за това как да подредите всеки елемент.

Определете подходящия стил на обзавеждане

Решаващо за това, какви цветове ще бъдат мебелите е каква е възрастта на малчугана? За по-малките дечица са подходящи пастелни, успокояващи нюанси, докато с възрастта те трябва да стават по-ярки и весели. Голяма част от родителите първоначално избират една основна тема, около която градят обстановката в детската стая – любим анимационен герой, колички, пирати и други. Венус мебели са приготвили за вас чудесни конфигурации от най-необходимите компоненти за една уютна момчешка стая. Леглото е акцентът там и то трябва да бъде изработено от най-здравите и надеждни материали, да е достатъчно комфортно и безопасно за използване от малко дете. Гардеробът от своя страна е компонент от който повече се интересуват родителите. Те търся различни възможности за съхранение на дрехите и останалите вещи на децата.Детска стая

Венус мебели – правила за обзавеждане:

  • Изберете основен цвят – любимият на момченцето да бъде акцент при мебелите;
  • Потърсете комплект в който леглото има повдигащ механизъм и ракла или вградени чекмеджета под него;
  • Задължително поставете в стаята скрин – той не е висока мебел, не претрупва обстановката, а в същото време чекмеджетата побират много;
  • Модулните системи на Венус мебели – са идеалната опция, защото ви дават свободата да ги разпределите в пространството по ваше желание и удобство.

Всички части от мебелировката – легло, гардероб, скрин и етажерки по правило е добре да се впишат в цялостната концепция на стаята. Венус мебели и правилното място!