С какви видове чаши за вода и кафе трябва да снабдим домакинството си?

чаши за вода

Във всеки дом има различни видове сервизи за хранене и за напитки. Удоволствието от вкусната храна и разнообразните питиета е още по-голямо, ако те са поднесени по правилния начин. В никакъв случай на втори план не трябва да бъдат оставени класическите чаши за вода, защото те са и най-използвани. Предлагаме ви да разгледате модерния магазин за стъклени чаши за вода MOVI.BG. Предложенията, които ви очакват са елегантни, красиви и с разнообразен дизайн, за да създадете много комфорт на семейството си. Тези стъклени артикули са задължителни. Важно е да имате повече бройки от тях, защото са чупливи и трябва да бъдат редовно подменяни.

Какви модели стъклени чаши за вода можем да поръчаме по интернет?

Предлагаме ви да обърнете по-голямо внимание на този вид изделия, защото те се ползват несъзнателно почти през целия ден. Да си налеете вода в красива и удобна чаша е приятно и създава определен вид удоволствие. Актуалните модели са много разнообразни като дизайн и вместимост, така че е добре да ги познавате в детайли, преди да се насочите към конкретен вариант. Ще ви помогнем в задачата, като ви представим най-популярните:

  • класически стъклени чаши за вода – те са по широки в средната си част. Изчистени от към декоративни елементи, тънки и нежни, създават приятно усещане и са специално проектирани да наливате в тях чиста вода;
  • стъклен сервиз с декоративни фрески – декорациите могат да бъдат с най-различен дизайн. Срещат се фигурки, тип ветрило или други. Естетични и стилни са, което ги прави много подходящи за сервиране на масата;
  • стъклени чаши за вода с дръжка – тяхната вместимост е по-малка, отколкото на класическите, но са много практични и няма как да ги изпуснете случайно, докато отпивате;
  • с цветни рисунки – в подобни весели модели може да налеете сок и безалкохолно. Децата се радват на подобни стъклени сервизи, тъй като създават добро настроение и са в свежи тонове;
  • модели за малчуганите със сламка – дизайнът на тези стъклени изделия за вода и сок е свързан с безопасността. Те са красиви, но също така имат капаче и дръжка, за да се избегне разливане на течността.

Когато купувате стъклени домакински аксесоари е добре да разполагате минимум с два различни сервиза. Създайте си повече комфорт и удобство с модерните стъклени изделия, които ще откриете в сайта на онлайн магазин MOVI.BG.

Как да изберем подходящ дизайн?

Както вече споменахме е препоръчително да се снабдите с различни варианти за ежедневието и за гости. Стандартните чаши за вода са по семпли и удобни, но също така и лесно чупливи. Независимо че са тънки и може да счупите някоя от тях, докато ги миете или при използване, няма да ви е трудно да ги подмените, защото цената им е много достъпна. Запасете се с достатъчно бройки стандартни модели за вода.

Красивите и декоративни сервизи подходящи за сокове и безалкохолни, ще създадат приятна и уютна обстановка на масата. Спрете се на дизайн, който ви допада лично и по някакъв начин кореспондира с интериора на кухнята или трапезарията. Ако преобладаващите цветове там са оранжево жълто или зелено може и чашите за вода да бъдат изработени с шарки в тези тонове.

Кои са новите любими чаши за кафе?

Незаменимата напитка за повечето хора е кафето. Много потребители споделят, че това е първото нещо към което се насочват след събуждане. Точно затова класическите чаши за кафе присъстват във всеки дом. Изделията, които ще откриете онлайн са много разнообразни, защото и пиенето на кафе е цял ритуал. Случва се да поднасяте кафе на гости или за вас самите в следобедните часове. Тогава му се наслаждавате по-дълго, отколкото в забързаните сутрини.

Много хора споделят, че си имат любима чаша за кафе, от която предпочитат да пият ароматната напитка. Това са едни от най-използваните и практични съдове в домакинството, защото вместимостта им е достатъчно голяма, за да отмервате различни хранителни продукти по време на готвене. В подобни съдове може да пиете мляко, чай или сок. Тази универсалност прави изделията за поднасяне за кафе едни от най-купуваните.

Те са предпочитани и защото декорациите са много разнообразни, могат да бъдат с персонализиран надпис или декорация и така да ви станат още по-любими. Подходящи са за подарък на близки и приятели, тъй като остават за спомен и се ползва редовно. Едни от най-харесваните дизайни в момента са:

чаши за кафе
  • порцеланови с дръжка и интересни картинки – мога да бъдат шарени и цветни или по-семпли в зависимост от вашия вкус;
  • керамични за еспресо – задържат топлината по-дълго в себе си и ви позволяват да се насладите максимално на любимото еспресо;
  • луксозни със златен кант – елегантни и красиви модели, в които може да пиете кафе или чай. Препоръчваме ви от тях да купите минимум шест броя, за да направите красив сервиз;
  • детски с анимационни герои – децата изпитват много силни емоции, когато видят любими герои от филмчетата. Пиенето на топло мляко ще стане истинско удоволствие, ако разполагат със собствена чаша.

Тези артикули присъстват задължително в домакинството и нови никога не са излишни.

Колко и какви сервизи за кафе са ни необходими?

Това, колко сервиза ще притежавате, е строго индивидуално решение. Свързано е най-вече, дали посрещате често гости и от колко души се състои домакинството. Все пак е хубаво да имате поне един сервиз за кафе с красив и елегантен дизайн, за да се насладите в пълна степен на ароматната напитка.

Артикулите могат да бъдат стъклени с класическа визия и вместимост около между 50 и 100 мл. За ежедневно ползване купете по-практичните и големи артикули за кафе.